به دلیل هماهنگی بیشتر kingston با گیگابایت نظرم hyperx beast هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Morteza.m1371 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه بین این دو تا یکی که بهتره را بهم بگید کدومه.
سپاس.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به دلیل هماهنگی بیشتر kingston با گیگابایت نظرم hyperx beast هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Morteza.m1371 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Morteza.m1371 (07-08-14)
|
ممنونم . حالا با توجه به اون شات یه بار با بالا بردن ولتاز تست کنم بزارم روی همونی که گفتم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی رو اتو باشه . خودش ولتاژ رو اضافه میکنه . این ربطی به ولتاژ نداره . در اصل رم سیستم داره بازی در میاره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Morteza.m1371 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Morteza.m1371 (07-08-14)
آره مثل اینکه آخه میدونید من میخواستم با اومدن رم ddr4 یکیش را بگیرم قولش را هم گرفتم از مادرم ولی الان میگه یا این یا اون نمیدونم چیکار کنم.
سپاس.
تا رم ddr4 بیاد خیلی وقت هست . به نظرم الان به یک رم 2400 بیشتر نیاز داشته باشیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Morteza.m1371 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Morteza.m1371 (08-08-14)
مرتضی جان اگر برنامه EASY TUNE رو باز کنی . یک قسمت اورکلاک اتوماتیک هم دارد . اون هم تست کن ببین تا چقدر میتونه اورکلاک کنه . چون پردازندت از سری K هست . محدودیت خاصی به جز فرکانس رم فعلیت نداری . در اصل رم سیستمت پاشنه آشیل سیستمت هست .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Morteza.m1371 (08-08-14)
ممنونم آقا امید امتحان کردم آخرشم نوشت سی پی یوم تا 4.30 قابل اوره اما من که نمیتونم اورش کنم.
سپاس.
|
اوکی . سر فرصت از اون پیغام برام شات بگذار .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Morteza.m1371 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Morteza.m1371 (08-08-14)
شما امر کنید:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستما با همین رم سنجیده که این پیغاما داده پس باید یه راهی باشه تور خدا کمک کنید.
سپاس.
AMD>INTEL (08-08-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks